PARKKISESSARIT (FSA X Snackbreak) @ Ruskotunturi

Finland

 • organizer
  Tiina Lindström ( Suomen Lumilautaliitto )
 • Address
  Ruskotunturintie
 • Schedules
  Start at : 12:00 pm
  Ends at : 8:00 pm

Our amazing program

Parkkisessareita järjestetään pääasiassa lähikeskuksissa ympäri Suomen. Niihin voi kuka tahansa lumilautailija voi osallistua. Kyse ei ole kilpailuista eikä suoranaisesta valmennustoiminnasta vaan lumilautailusta sen aidoimmassa muodossaan: sessaamista uusien ja vanhojen kavereiden kanssa, uuden oppimista ja itsensä ylittämistä pientä kisailuhenkeä unohtamatta. Musa soi ja grilli on kuumana.
Parkkisessareiden järjestäjät neuvovat laskijoita tarvittaessa uusissa tempuissa ja obstaakkeleissa ja kannustavat osallistujia kokeilemaan uutta ja rikkomaan rajojaan, ei kuitenkaan raajojaan. Kaikkia parkkisessareita tulee isännöimään tunnettuja laskijoita ja laskuporukoita. Myös mm. kuvausklinikoita järjestetään. Niitä järjestämässä on mm. leffaporukka Snackbreak.
Mukaan voi tulla kuka tahansa lumilautailija taitotasoon katsomatta. Jokaiselle löytyy jotain laskettavaa - sekä kehittyville että hyvin taitaville laskijoille. Parkkisessareille osallistumiseen ei ole osallistumismaksua, eikä siihen tarvita lisenssiä. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä
Mukaan kannattaa tulla, koska porukalla laskeminen on kivaa. Luvassa on hyvää meininkiä lumilautailun parissa.
Lisätietoja: http://fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/parkkisessarit/
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 • Contests / Demos

  Contests / Demos